Meist

Loe rohkem meie kohta

Massu Kiviait asub Põhja-Pärnumaal Massu külas. Tegemist on endise karjamõisa 1838 aasta maakiviehitisega. Läbi aegade on hoonel olnud küla ja ümbruskonna elanike jaoks oluline roll. Taasiseseisvumise järel oli hoone mõnda aega peremeheta ning lagunes seismisel päris korralikult. Ligi kümme aasta tagasi renoveeriti kiviait uue omaniku poolt ning tänaseks on maja saanud nii seest kui väljast uue kuue, säilitades siiski oma väärikuse. Kiviait on hubane, natuke vahemereliku hõnguga ja kujundusega puhke-ja peopaik, mis asub imelise Soomaa Rahvuspargi territooriumi äärealal.

Massu Kiviaida vanus on peaaegu 200 aastat. Selle aja jooksul on hoone omanikeks olnud nii mõisnikud kui ka omavalitsus. Viimased 10 aastat on maja erakätes. Hetkel kuulub Massu Kiviait meie perele. Selle hoonega on seotud omajagu mälestusi ja seepärast oleme võtnud selle taastamise oma südameasjaks. Massu Kiviaida näol on tegemist ühe kauaaegse unistuse täitumisega. 

Massu küla lähedal asuvad külastamist väärivad kohad

Võta meiega ühendust!

Kas teil on küsimusi meie teenuste kohta või soovite rohkem teavet? Võtke meiega ühendust täites alloleva kontaktvormi või saates e-kirja. Oleme alati valmis teid aitama!
Vali teenus

Massumaja OÜ

Elamused ei unune

Info

MASSU MEIEREI OÜ

Registrikood: 16273467

Meelise, Massu küla, Põhja-Pärnumaa vald, Pärnu maakond

Kontakt

Telefon: +372 53491320

Telefon: +372 5033956

Meil: info@massumaja.ee

© 2024 Massumaja Kõik õigused kaitstud