Kodukord

Massu Kiviait butiikhotelli üldine kodukord
Territoorium Massu Kiviait hooned, ehitised ja väliterritoorium
Rendileandja – Massu Kiviait esindaja
Klient – Massu Meierei OÜ käest teenuse tellinud isik.
Külaline – Massu Kiviait külaline, kes viibib butiikhotelli territooriumil

Hinnapakkumise saamine ei tähenda broneeringu kinnitamist.
Broneering hakkab kehtima peale Massu Kiviait kodukorraga nõustumist ja ettemaksuarve laekumist Massu Meierei OÜ kontole. Broneerimistasu on 50 % kogu rendisummast. Broneerimistasu ei kuulu tagastamisele, kui sündmus ei toimu kliendist tulenevatel põhjustel. Küll aga on võimalik ühe aasta jooksul valida endale uus sündmuse pidamise aeg.
Teenuste eest on võimalik tasuda sularahas , pangakaardiga ja ülekandega. Palume kinni pidada Massu Kiviait poolt määratud maksetähtajast.

Sündmuse alguses on Klient kohustatud tagama, et kõikidele Külalistele on Massu Kiviait kodukorra reeglid teada. Klient vastutab tuleohutuse eest kogu sündmuse vältel. Klient kannab Rendileandja ees täielikku vastutust tekkinud kahjude eest, kaasa arvatud ka siis, kui kasutab kolmandate isikute/alltöövõtjate teenuseid (näiteks bändid, telgid, toitlustajad jne). Kolmandate isikute poolt osutatud teenustega tekkinud kahjud, kaasaarvatud prügi käitlemise kohustus kuulub Kliendile. Hoonetest esemete (mööbel, tehnika, nõud jm inventari) väljaviimine, ümberpaigutamine, mittesihtotstarbeline kasutamine ja kahjustamine on keelatud.

Massu Kiviait rendib hoonet isikutele, kes on vähemalt 25 a. vanad.
Territooriumi kasutamisel lähtutakse headest tavadest, varasse ja ümbruskonda suhtutakse heaperemehelikult.
Klient täidab kodukorra reegleid ja nõuab seda ka kõigilt teistelt Kliendiga kaasas olevatelt isikutelt.
Väliterritooriumil suitsetades tuleb suitsukonid asetada tuhatoosi või selleks ettenähtud kohtadesse, mis on vastavalt märgistatud.
Kaminasse tule tegemise juures tuleb kinni pidada tuleohutuse reeglitest. Lõkete tegemine, küünalde ja tõrvikute põletamine tuleb eelnevalt kokku leppida Rendileandja esindajaga. Kõik omavoliliselt tehtavad lõkked on keelatud s.h. ka küünalde põletamine nii õues, kui hoonetes. Prahi maha viskamine Massu Kiviait territooriumil on keelatud . Prügi tuleb paigaldada rendileandja poolt paigutatud prügikastidesse.

Sündmuse kontrolli alt väljumisel, vandalismi korral, mitte allumine või muu selline tegevus annab rendileandja esindajale õiguse sündmus koheselt lõpetada (ilma tagasimakseid tegemata). Klient vastutab ka kõikide temaga kaasas olevate inimeste tegude eest. Kui keegi seltskonnast tekitab rendileandjale kahju, siis vastutab Klient.
Kahjustuste tekkimisel peab Klient korvama koheselt kahjud taastamisväärtuses vastavalt rendileandja poolt esitatud arvele. Massu Kiviait territooriumil on keelatud igasugune teisi häiriv ning ennast ja teisi ohtu seadev tegevus. Rendileandja ei vastuta võimalike kodukorra eiramisest tulenevate õnnetusjuhtumite eest. Alkoholijoobes on keelatud rendi jalgrataste kasutamine.

Ilutulestik on Massu Kiviait klientidele Massu küla territooriumil keelatud. Võimalik vaid erikokkuleppel Massu Kiviait esindajaga.

Kliendi poolt valmistatava või tema poolt otse tellitud toitlustamise korral korraldab Klient jooksvalt toitlustusega kaasnevat järelkoristust ja vastutab tekkivate toidujäätmete käitlemise eest. Kaasatoodud elektrilise ja elektroonilise tehnika (näit. Külmikud jm. kodumasinad, helitehnika, tossumasinad, valgustus jm) kasutamine eelneval kokkuleppel.

Eripuhastusteenuste teostamisel tasub Klient täiendavalt, vastavalt puhastusteenuse osutaja poolt väljastatud arvele. Sündmuse lõppedes teostavad Klient ja Rendileandja esindaja koos ruumide ja territooriumi ülevaatuse. Kõik sündmuse jooksul varale tekitatud kahjud ja võimalikud erikoristuse kulud tuleb Kliendil kanda vastavalt Massu Meierei OÜ poolt esitatud arvele.

Väljas on gaasigrill, mida on võimalik kasutada. Hind 31.-eur Kasutusaeg on piiratud gaasi hulgaga balloonis. (Norm kogus ca 6kg)

Massu Kiviait maja info:
Peosaal 1. korrusel ca.120m2
Köök 23m2.
2. korrusel 6 kahekohalist tuba ca 14m2
Hoone läheduses on rippkiik.
Hoone on hästi soojustatud ja aastaringselt kasutatav
Massu kiviaida üldkasutatavates ruumides ja territooriumil on salvestavad valvekaamerad.
Kasutamisvalmis gaasigrill WEBER
Jalgrattarent 10 eur/päev

Võta meiega ühendust!

Kas teil on küsimusi meie teenuste kohta või soovite rohkem teavet? Võtke meiega ühendust täites alloleva kontaktvormi või saates e-kirja. Oleme alati valmis teid aitama!
Vali teenus

Massumaja OÜ

Elamused ei unune

Info

MASSU MEIEREI OÜ

Registrikood: 16273467

Meelise, Massu küla, Põhja-Pärnumaa vald, Pärnu maakond

Kontakt

Telefon: +372 53491320

Telefon: +372 5033956

Meil: info@massumaja.ee

© 2024 Massumaja Kõik õigused kaitstud